Kumppanuusohjelman osaamispysäkki

Tiistai 7.5.2024 klo 15.00 –  16.00

työ- ja elinkeinoministeriö

Kumppanuusohjelman osaamispysäkit ovat lyhyitä tilaisuuksia, joissa toimijat voivat jakaa konkreettisia kotoutumiseen, yhteiskunnan vastaanottavuuden edistämiseen ja pakolaisten vastaanottoon liittyviä toimintatapoja. Toukokuun osaamispysäkillä aiheena Hyvän Mitta.

Aika: 7.5.2024 klo 15-16

Paikka: verkossa (Teams)

Kotoutumisen kumppanuusohjelman osaamispysäkit ovat valtakunnallisia ja kaikille avoimia tilaisuuksia. Tilaisuudet järjestetään etänä Teams-yhteydellä pääsääntöisesti kuukauden ensimmäisenä tiistaina. Tavoitteena on, että jokaisella osaamispysäkillä osallistujat saavat uuden taidon tai idean!

Suomessa tehdään paljon hyvää, mutta sen vaikutusta yhteiskuntaan on ollut vaikea mitata. Ovatko lahjoitetut tai liiketoiminnalla ansaitut eurot tai vapaaehtoisten aika aidosti parantaneet ihmisten elämää? Hyvän Mitta selvitti vuosien 2016-2019 aikana kuinka yhteiskunnallinen työ vaikuttaa ja millaisia sen tulokset ovat. Hyvän Mitasta kertoo Katja Anoschkin ARVO ry:stä.

Ilmoittaudu osaamispysäkille 6.5.2024 klo 12 mennessä. Osaamispysäkeille voi osallistua myös ilman ennakkoilmoittautumista. Osallistumislinkki julkaistaan tässä tapahtumakuvauksessa. 

Lisätietoja:
Ilmoittaudu osaamispysäkille

Kohderyhmät: hyvinvointialueet, julkinen hallinto, järjestöt ja yhteisöt, kunnat, valtionhallinto, yliopistot ja korkeakoulut, yritykset