Virtuaaliset PALOMA-verkostokahvit: Ukrainasta paenneiden mielenterveyden tuki ja tuen tarpeet

Keskiviikko 15.5.2024 klo 14.00 –  15.30

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL

THL:n koordinoima PALOMA-verkosto on avoin kaikille pakolaistaustaisten asiakkaiden mielenterveyden parissa työskenteleville ammattilaisille ja asiantuntijoille, sekä teemaan liittyvää tutkimusta tekeville. Verkoston osana järjestetään verkostokahveja, jotka on suunnattu työssään pakolaistaustaisia asiakkaita kohtaaville ammattilaisille.

Aika: 15.5.2024 klo 14-15.30

Paikka: verkossa (Teams)

PALOMA-verkostokahvien teemana on toukokuussa Ukrainasta paenneiden mielenterveyden tuki ja tuen tarpeet. Kahvien alustuspuheenvuorot pitävät Hyvinvoiva mieli -hankkeen projektipäällikkö Tanja Fomina ja Refufin-hankkeen projektipäällikkö Darya Gulik.

Fenix Finland ry:n Hyvinvoiva Mieli -hankkeen tavoitteena on tukea psyykkistä kuormitusta kokeneiden ja vaikeissa elämäntilanteissa olevien venäjän- ja ukrainankielisten mielen hyvinvointia henkilökohtaisen tuen, neuvonnan, palveluohjauksen, vertaistuen sekä muun ryhmätoiminnan avulla valtakunnallisesti. Refufin-hanke tarjoaa ohjausta, neuvontaa ja tukipalveluita Ukrainan sodasta paenneille ja nyt Suomessa oleskeleville henkilöille. 

Teamsissä järjestettäville verkostokahveille voivat osallistua PALOMA-verkoston jäsenet. Osallistumislinkki tapahtumaan lähetetään verkoston jäsenille sähköpostitse ennen tapahtumaa. 

Lisätietoja:
Lue lisää PALOMA-verkostosta ja liity mukaan
Lue lisää aamukahveista

Kohderyhmät: hyvinvointialueet, julkinen hallinto, järjestöt ja yhteisöt, kunnat