Perheryhmäkotipäivät

Torstai 25.4.2024 klo 9.00 –  16.00

Perheryhmäkotipäivät on alaikäisen ilman huoltajaa tulleiden lasten ja nuorten kanssa työskentelevien kanssa työskenteleville tarkoitettu tilaisuus, jonka teemana on vuonna 2024 omavalvonta perheryhmäkodissa.

Aika: 25.4.2024 klo 9–16

Paikka: Puistotorni (Hämeenpuisto 28, 33200 Tampere)

Tänä vuonna pääteemana on omavalvonta perheryhmäkodissa. Teemaan pureudutaan sekä aamupäivän puheenvuoroissa, että iltapäivän työpajatyöskentelyssä. Päivän pääpuhujana kuullaan sote-erityisasiantuntija, valmentaja Marjo Rönkää sosiaalipalvelutuottajan omavalvonnasta. 

Mukana päivän ohjelmassa ovat myös ministeriöiden edustajat (TEM ja STM), kokemusasiantuntijanuoret Varsinais-Suomesta, sekä perheryhmäkotien ja sidosryhmien hyviä käytäntöjä eri puolilta Suomea esittelevät yhteistyökumppanit. 

Tilaisuus on tarkoitettu perheryhmäkotien henkilöstölle, vastuuhenkilöille, sosiaalityöntekijöille ja ELY-keskusten henkilöstölle. Iltapäivän työpajoissa keskitytään ajankohtaisiin, perheryhmäkotien ohjauksen ja valvonnan kehittämishankkeeseen liittyviin teemoihin.

Tapahtuman järjestää Perheryhmäkotien ohjauksen ja valvonnan kehittämishanke yhteistyössä työ- ja elinkeinoministeriön, sosiaali- ja terveysministeriön sekä Pirkanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskuksen kanssa. 

Tilaisuuteen tulee ilmoittautua 8.4. mennessä.

Lisätietoja:

Ilmoittaudu tilaisuuteen Webropol-lomakkeella
Projektiasiantuntija Salla Korhonen, [email protected]

Kohderyhmät: hyvinvointialueet, valtionhallinto