Hyppää sisältöön

Tapahtumat ja koulutukset

Kotoutumisen osaamiskeskus järjestää koulutuksia, seminaareja, webinaareja ja muita tapahtumia sekä osallistuu erilaisiin koulutuksiin ja tapahtumiin. Tapahtumat ja koulutukset -sivuilla julkaistaan lisätietoja osaamiskeskuksen koulutuksista ja tapahtumista sekä tietoa yhteistyökumppanien ja sidosryhmien tapahtumista.

Kotoutumisen osaamiskeskuksen ja yhteistyökumppaneiden järjestämistä tilaisuuksista voidaan jakaa materiaaleja ja tallenteita esiintyjien luvalla. Tilaisuuksien tallenteet tai koosteet julkaisemme osaamiskeskuksen YouTube-kanavalla, jos ne täyttävät saavutettavuusvaatimukset.

Esitysmateriaaleja julkaistaan Kumppanuusalustan työtiloissa. Kumppanuusalustan käyttö vaatii palveluun rekisteröitymisen ja kirjautumisen

Kotoutumisen osaamiskeskus YouTubessa

Tarjoa tapahtumaa julkaistavaksi sivuilla

Voit tarjota kotoutumiseen tai pakolaisten vastaanottoon liittyvää tapahtumaa tai koulutusta julkaistavaksi kotoutuminen.fi:n tapahtumasivuilla. Lähetä vinkki tapahtumasta osoitteeseen: [email protected].

Monimuotoiset perheet -verkosto on julkaissut Monimuotoiset perheet poliisin työssä -oppaan. Oppaan teemoja käsitellään webinaarissa 12.3.2024.

Pakolaisavun Järjestöhautomon verkkokoulutuksessa esitellään viisi hyvän hakemuksen peruselementtiä ja tutustutaan Tulospolku-hankesuunnittelun työkaluun. Tilaisuudesta saat myös konkreettisia vinkkejä hyvän hakemuksen kirjoittamiseen.

Webinaarisarja Kohti kotoutumislain kokonaisuudistusta 2025 tarjoaa tietoa ja tukea kotoutumislain kokonaisuudistukseen (KOTO24) valmistautumisessa. Kevään 2024 aikana järjestettävissä webinaareissa käydään läpi, miten kotoutumislain uudistus vaikuttaa kotoutumista edistävien toimijoiden vastuisiin ja tehtäviin.

Järjestäjä: TEM

Monihelin Kumppanuudessa-hankkeen koulutuksen osallistujat saavat käytännönläheisiä vinkkejä aidon, molempia kumppaneita hyödyttävän kumppanuuden rakentamiseen ja vaalimiseen. Koulutus on tarkoitettu organisaatioille, jotka jotka haluavat luoda ja vahvistaa yhteistyötä monikulttuuristen yhdistysten kanssa. 

Kumppanuusohjelman Toiminta tutuksi -tietoiskut jatkuvat alkuvuoden 2024 ajan perjantaisin klo 9-10. 15.3. työstään kotoutumisen edistämisen parissa kertoo Kuntaliitto.

Järjestäjä: TEM

Kotoutumisen kumppanuusohjelman Kotoutumisen tilannekuva -tietoiskuissa kuulet tutkimustietoa kotoutumisen nykytilasta ja saat näkökulmia kotoutumista edistävän työn kehittämiseen. Perjantaina 15.3.2024 järjestettävän tietoiskun teemana on koulutus.

Järjestäjä: TEM