Haku osaamiskeskuksen viestinnän korkeakouluharjoittelijaksi päättyy 20.3.

Julkaisuajankohta 16.3.2023 16.03
Uutinen

Työ- ja elinkeinoministeriön kotoutumisen osaamiskeskuksessa on tarjolla viestinnän korkeakouluharjoittelupaikka. Hakuaika päättyy 20.3.2023 klo 16.15. Harjoittelussa on mahdollisuus osallistua monipuolisesti ja harjoittelijan oman osaamisen ja kiinnostuksen mukaan osaamiskeskuksen toimintaan. Työnkuvassa painottuvat erityisesti tapahtumien tuotanto ja viestintätehtävät.

Tilaisuuksien järjestelyissä harjoittelija vastaa tapahtumien teknistä järjestelyistä ja tukee koko tiimiä tapahtumasuunnittelussa. Viestinnässä tehtävät painottuvat kunnille ja hyvinvointialueille suuntautuvaan viestintään, verkkopalvelun sisällöntuotantoon ja sosiaaliseen mediaan. Tehtäviä ovat muun muassa verkkopalvelun sisällön päivittäminen, uutisten ja uutiskirjeiden toimitus ja harjoittelija voi saada vastuullesi yhden somekanavan. Harjoittelijalla on mahdollisuus olla mukana myös tilastollisen tiedon koostamisessa ja visualisoinnissa.

Harjoittelijaksi haetaan vähintään 2-3 vuoden viestinnän, suomen kielen, tiedotusopin/journalismin tai markkinoinnin/markkinointiviestinnän pää- tai sivuaineopiskelijaa. Myös muu tehtävään soveltuva koulutusala otetaan huomioon. Odotamme sujuvaa kirjoitustaitoa, viestinnän ymmärrystä ja osaamista ja jonkin verran kokemusta verkko- ja some-sisältöjen tuottamisesta. Tehtävässä on hyötyä teknisestä julkaisujärjestelmäosaamisesta, hyvistä yhteistyötaidoista, oma-aloitteisuudesta, luovuudesta ja joustavuudesta sekä hyvästä suomen kielen taidosta. Arvostamme myös muiden kielten äidinkielen tasoista hallintaa. 

Harjoittelu voidaan sopia noin ajalle huhti-lokakuu ja se kestää noin kolme kuukautta. Paikkaa voi hakea valtiolle.fi:ssä osoitteessa https://www.valtiolle.fi/fi-FI/ilmoitus?id=32-398-2023 viimeistään 20.3. klo 16.15. 

Takaisin uutisiin