Hyppää sisältöön

Tapahtumat ja koulutukset

Kotoutumisen osaamiskeskus järjestää koulutuksia, seminaareja, webinaareja ja muita tapahtumia sekä osallistuu erilaisiin koulutuksiin ja tapahtumiin. Tapahtumat ja koulutukset -sivuilla julkaistaan lisätietoja osaamiskeskuksen koulutuksista ja tapahtumista sekä tietoa yhteistyökumppanien ja sidosryhmien tapahtumista.

Kotoutumisen osaamiskeskuksen ja yhteistyökumppaneiden järjestämistä tilaisuuksista voidaan jakaa materiaaleja ja tallenteita esiintyjien luvalla. Tilaisuuksien tallenteet tai koosteet julkaisemme osaamiskeskuksen YouTube-kanavalla, jos ne täyttävät saavutettavuusvaatimukset.

Esitysmateriaaleja julkaistaan Kumppanuusalustan työtiloissa. Kumppanuusalustan käyttö vaatii palveluun rekisteröitymisen ja kirjautumisen

Kotoutumisen osaamiskeskus YouTubessa

Tarjoa tapahtumaa julkaistavaksi sivuilla

Voit tarjota kotoutumiseen tai pakolaisten vastaanottoon liittyvää tapahtumaa tai koulutusta julkaistavaksi kotoutuminen.fi:n tapahtumasivuilla. Lähetä vinkki tapahtumasta osoitteeseen: [email protected].

Uudenmaan ELY-keskus järjestää tilaisuuden kuurojen maahanamuuttaneiden palvelupoluista Uudellamaalla. Tilaisuudessa asiantuntijat kertovat, miten tuetaan kuuroja maahanmuuttaneita ja mitä tukipalveluita heille on saatavilla.

Syyskauden toinen Pakolaisesta kuntalaiseksi -verkostotapaaminen järjestetään 29.11. Tapaamisessa tarjotaan tilannekuvaa tilapäisestä suojelusta ja tilapäistä suojelua saavien ukrainalaisten työmarkkina-asemasta ja työvoimapalveluiden käytöstä sekä kuullaan toiminnasta ja käytännöistä, joilla työllistymistä on tuettu.

Järjestäjä: TEM

Webinaari järjestetään keskiviikkona 29.11. klo 14-16. Webinaarissa käsitellään Suomeen muuttaneiden nuorten työllistymiseen liittyviä kysymyksiä. Tapahtuma on suunnattu kaikille nuorten parissa työskenteleville ammattilaisille.