Kumppanuusohjelman osaamispysäkki

Tiistai 3.10.2023 klo 15.00 –  16.00

työ- ja elinkeinoministeriö

Kumppanuusohjelman osaamispysäkit ovat lyhyitä tilaisuuksia, joissa toimijat voivat jakaa konkreettisia kotoutumiseen, yhteiskunnan vastaanottavuuden edistämiseen ja pakolaisten vastaanottoon liittyviä toimintatapoja. Tiistaina 3.10. aiheena on Toisto-menetelmä kielenoppimisen tukena.

Aika: 3.10.2023 klo 15–16

Paikka: verkossa (Teams)

Tiistaina 3.10.2023 Toisto-menetelmää esittelee Luetaan yhdessä -verkosto. Osaamispysäkillä on lyhyt esittely ja aikaa kysymyksille ja keskustelulle. Tavoitteena on, että jokaisella osaamispysäkillä osallistujat saavat uuden taidon tai idean!

Kotoutumisen kumppanuusohjelman osaamispysäkit ovat valtakunnallisia ja kaikille avoimia tilaisuuksia. Tilaisuudet järjestetään etänä Teams-yhteydellä pääsääntöisesti kuukauden ensimmäisenä tiistaina. 

Ilmoittaudu osaamispysäkille 2.10. klo 16 mennessä. Osaamispysäkeille voi osallistua myös ilman ennakkoilmoittautumista. Osallistumislinkki julkaistaan tässä tapahtumakuvauksessa. 

Liity osaamispysäkille tästä linkistä.

Lisätietoja:
Ilmoittaudu osaamispysäkille

Kohderyhmät: julkinen hallinto, kunnat, valtionhallinto, yliopistot ja korkeakoulut, yritykset, järjestöt ja yhteisöt, hyvinvointialueet