Julkaisutilaisuus: Korkeasti koulutetut koulutustaan vastaamattomissa tehtävissä – Kansainvälisten työntekijöiden kokemuksia jatkuvasta oppimisesta

Perjantai 6.10.2023 klo 9.00 –  9.50

Julkistustilaisuus järjestetään perjantaina 6.10.2023. Tilaisuudessa kerrotaan haastattelututkimuksen tuloksista ja jaetaan kokemuksia aiheesta. Lisäksi tuodaan myös esiin esimerkkejä siitä, miten työelämässä ja koulutuksessa voidaan saada kansainvälisten osaajien osaaminen käyttöön.

Aika: perjantai 6.10.2023 klo 9.00-9.50
Paikka: Teams

Tervetuloa Korkeasti koulutetut koulutustaan vastaamattomissa tehtävissä – Kansainvälisten työntekijöiden kokemuksia jatkuvasta oppimisesta -haastattelututkimuksen tulosten julkaisutilaisuuteen. Jotpan Innolinkiltä tilaama selvitys valottaa koulutustaan vastaamattomissa tehtävissä työskentelevien kansainvälisten työntekijöiden kokemuksia jatkuvasta oppimisesta, kouluttautumisesta ja osaamisen hyödyntämisestä suomalaisessa työelämässä ja yhteiskunnassa. 

Tilaisuus on suunnattu erityisesti työpaikoille, oppilaitoksille, aiheen parissa työskenteleville asiantuntijoille sekä kaikille aiheesta kiinnostuneille. Tilaisuuden ja selvityksen pääkieli on suomi, ja keskeisimmät huomiot esitetään myös englanniksi.

Ilmoittaudu tapahtumaan ennakkoon.
Lisätietoja tapahtumasta.

Kohderyhmät: kunnat, yliopistot ja korkeakoulut, yritykset, järjestöt ja yhteisöt, hyvinvointialueet