Järjestöt tutuksi -tietoisku

Perjantai 27.10.2023 klo 9.00 –  10.00

työ- ja elinkeinoministeriö

Moniheli ry:n toteuttamassa Järjestöt tutuksi -tietoiskussa kuullaan kotoutumista edistävien järjestöjen ja yhdistysten työstä. Perjantaina 27.10. esittelyssä on House of Helsinki ry.

Aika: 27.10.2023 klo 9-10

Paikka: verkossa (Teams)

Syksyllä kumppanuusohjelman Toiminta tutuksi -tietoiskuja laajennetaan myös tutkimukseen sekä järjestöjen työhön. Joka kuukauden viimeinen tapahtumakerta järjestetään syksyn ajan Järjestöt tutuksi -tietoiskuna. Järjestöt tutuksi -tietoiskussa Moniheli ry tarjoaa esittäytymismahdollisuuden maahanmuuton ja kotoutumisen edistämisen parissa toimivalle järjestölle tai yhdistykselle.

Tietoiskuja järjestetään etänä Teams-yhteydellä perjantaisin klo 9-10 koko syyskauden ajan 15.12.2023 asti. Osallistumislinkki on sama jokaisella syksyn tapahtumakerralla.

Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla ennen tapahtumaa. Tietoiskuihin voi osallistua myös ilman ennakkoilmoittautumista. Osallistumislinkki julkaistaan ennen tapahtumaa tässä tapahtumakuvauksessa. 

Liity tietoiskuun tästä linkistä. 

Lisätietoja:
Ilmoittaudu tietoiskuihin

Kohderyhmät: julkinen hallinto, kunnat, valtionhallinto, yliopistot ja korkeakoulut, yritykset, järjestöt ja yhteisöt, hyvinvointialueet