Kumppanuudessa-hankkeen yhteistyömessut | Kumppanuudessa Cooperation Fair

Torstai 2.11.2023 klo 13.00 –  16.00

Moniheli ry

Moniheli ry:n Kumppanuudessa-hanke järjestää virtuaaliset ja valtakunnalliset yhteistyömessut järjestöille, yhdistyksille, viranomaisille ja muille yhteistyömahdollisuuksista kiinnostuneille.

Aika: 2.11.2023 klo 13-16

Paikka: verkossa

In English below.

Tiedätkö, millaisia hankkeita on käynnissä kotoutumisen, maahanmuuttaneiden hyvinvoinnin tai hyvien väestösuhteiden edistämiseksi? Onko niin vakiintuneiden organisaatioiden toiminta kuin pienten, monikulttuuristen vapaaehtoisjärjestöjen toiminta tuttua? Ja haluaisitko löytää sopivia yhteistyökumppaneita toiminnallesi tai tulevalle hankehakemukselle?

Moniheli ry:n Kumppanuudessa-hanke järjestää virtuaaliset ja valtakunnalliset yhteistyömessut verkossa 2.11. klo 13-16. Messut on tarkoitettu erilaisille järjestöille ja yhdistyksille sekä viranomaisille, jotka toimivat järjestöjen rahoituksen tai monialaisen yhteistyön parissa tai monikulttuurisesta järjestöalasta ja kolmannen sektorin kotoutumiseen liittyvästä työstä kiinnostuneille. 

Lisätietoja antaa Javier Gauto ([email protected]). 

Ilmoittaudu yhteistyömessuille


Time: 2 November at 13-16

Place: online

Do you know what current projects promote integration, the well-being of immigrants or good relations? Are you familiar with the activities of established, larger organisations as well as those of small, multicultural volunteer-based associations? Would you like to find suitable partners for your current activities or future project applications?

Kumppanuudessa project will organize virtual and nationwide Cooperation fair on on 2 November at 13-16. The fair is open for multucultural and Finnish associations, officials and public administration representatives that work on association funding or cross-sector cooperation and nyone interested in the multicultural association field or integration-related work in the third sector. 

More information will give Javier Gauto ([email protected]).

Reserve a sport to cooperation fair

Kohderyhmät: julkinen hallinto, kunnat, valtionhallinto, yliopistot ja korkeakoulut, järjestöt ja yhteisöt