Tutkimus tutuksi -tietoisku

Perjantai 3.11.2023 klo 9.00 –  10.00

työ- ja elinkeinoministeriö

Tutkimus tutuksi -tietoiskussa esitellään ajankohtaista kotoutumiseen ja maahanmuuttoon liittyvää tutkimusta. Perjantaina 3.11. esitellään uutta kotoutumisen tutkimusta. Tutkimus tutuksi -tietoiskut järjestetään yhteistyössä Mobile Futures -hankkeen kanssa.

Aika: 3.11.2023 klo 9-10

Paikka: verkossa (Teams)

Syksyllä kumppanuusohjelman Toiminta tutuksi -tietoiskuja laajennetaan myös tutkimukseen sekä järjestöjen työhön. Joka kuukauden ensimmäinen tapahtumakerta järjestetään syksyn ajan Tutkimus tutuksi -tietoiskuna. Tutkimus tutuksi -tietoiskuissa esitellään maahanmuuttoon ja kotoutumiseen liittyvää tutkimusta ja tarjotaan tilaisuus keskustelulle. Tutkimus tutuksi -tietoiskut järjestetään syksyllä yhteistyössä Monimuotoisuus, luottamus ja kaksisuuntainen kotoutuminen (Mobile Futures) -tutkimushankkeen kanssa. 

Perjantaina 3.11. Joa Hiitola (Oulun yliopisto) kertoo uudesta kotoutumisen tutkimuksesta. Huomiothan, että aihe on vaihtunut aikaisemmin ilmoitetusta. Liselott Sundbäck (Åbo Akademi) ja Eveliina Lyytinen (Siirtolaisuusinstituutti) kertoivat tutkimuksesta Luottamus ja epäluottamus viranomaiskohtaamisissa - ammattilaisten ja asiakkaiden näkökulmia perjantaina 6.10. Pahoittelemme muutoksesta aiheutunutta haittaa.

Tietoiskuja järjestetään etänä Teams-yhteydellä perjantaisin klo 9-10 koko syyskauden ajan 15.12.2023 asti. Osallistumislinkki on sama jokaisella syksyn tapahtumakerralla.

Ilmoittautuminen tietoiskuihin alkaa elokuussa. Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla ennen tapahtumaa. Tietoiskuihin voi osallistua myös ilman ennakkoilmoittautumista ja osallistumislinkki julkaistaan ennen tapahtumaa tässä tapahtumakuvauksessa.

Liity Tutkimus tutuksi -tietoiskuun tästä linkistä. 

Lisätietoja:
Ilmoittaudu tietoiskuihin
Lue lisää Mobile Futures -hankkeesta

Kohderyhmät: julkinen hallinto, kunnat, valtionhallinto, yliopistot ja korkeakoulut, järjestöt ja yhteisöt, hyvinvointialueet