Kumppanuusohjelman osaamispysäkki

Tiistai 7.11.2023 klo 15.00 –  16.00

työ- ja elinkeinoministeriö

Kumppanuusohjelman osaamispysäkit ovat lyhyitä tilaisuuksia, joissa toimijat voivat jakaa konkreettisia kotoutumiseen, yhteiskunnan vastaanottavuuden edistämiseen ja pakolaisten vastaanottoon liittyviä toimintatapoja.

Aika: 7.11.2023 klo 15–16

Paikka: verkossa (Teams)

Kotoutumisen kumppanuusohjelman osaamispysäkit ovat valtakunnallisia ja kaikille avoimia tilaisuuksia. Tilaisuudet järjestetään etänä Teams-yhteydellä pääsääntöisesti kuukauden ensimmäisenä tiistaina. Tavoitteena on, että jokaisella osaamispysäkillä osallistujat saavat uuden taidon tai idean!

Tiistaina 7.11. esittelyssä on Moniaistinen kosketus uuteen kieleen (MAKU), jossa kokeillaan, tutkitaan ja kehitetään erilaisia lähestymistapoja työelämässä tarvittavan kielen oppimiseen uudessa living labissa. 

Ilmoittaudu osaamispysäkille 6.11. klo 16 mennessä. Osaamispysäkeille voi osallistua myös ilman ennakkoilmoittautumista. Osallistumislinkki julkaistaan tässä tapahtumakuvauksessa. 

Liity osaamispysäkille tästä linkistä.

Lisätietoja:
Ilmoittaudu osaamispysäkille
Lue lisää MAKU-hankkeesta ja hankkeen menetelmistä

Kohderyhmät: julkinen hallinto, kunnat, valtionhallinto, yliopistot ja korkeakoulut, yritykset, järjestöt ja yhteisöt, hyvinvointialueet