Hyppää sisältöön

Tapahtumat ja koulutukset

Kotoutumisen osaamiskeskus järjestää koulutuksia, seminaareja, webinaareja ja muita tapahtumia sekä osallistuu erilaisiin koulutuksiin ja tapahtumiin. Tapahtumat ja koulutukset -sivuilla julkaistaan lisätietoja osaamiskeskuksen koulutuksista ja tapahtumista sekä tietoa yhteistyökumppanien ja sidosryhmien tapahtumista.

Kotoutumisen osaamiskeskuksen ja yhteistyökumppaneiden järjestämistä tilaisuuksista voidaan jakaa materiaaleja ja tallenteita esiintyjien luvalla. Tilaisuuksien tallenteet tai koosteet julkaisemme osaamiskeskuksen YouTube-kanavalla, jos ne täyttävät saavutettavuusvaatimukset.

Esitysmateriaaleja julkaistaan Kumppanuusalustan työtiloissa. Kumppanuusalustan käyttö vaatii palveluun rekisteröitymisen ja kirjautumisen

Kotoutumisen osaamiskeskus YouTubessa

Tarjoa tapahtumaa julkaistavaksi sivuilla

Voit tarjota kotoutumiseen tai pakolaisten vastaanottoon liittyvää tapahtumaa tai koulutusta julkaistavaksi kotoutuminen.fi:n tapahtumasivuilla. Lähetä vinkki tapahtumasta osoitteeseen: [email protected].

Valtakunnallisen vastaanottotoiminnan ja kotoutumisen tuen järjestöverkoston lähitapaaminen joulukuulta jouduttiin perumaan, mutta uusi tapaaminen järjestetään tiistaina 27.2.2024 klo 8.30-12.30 Helsingissä.

Tilastokeskuksen livelähetyksissä pureudutaan ajankohtaisiin tilastoaiheisiin. 27.2.2024 aiheena on maahanmuutto.

Kotoutumisen kumppanuusohjelman tilaisuuden tavoitteena on antaa tietoa kunniaan liittyvästä väkivallasta, sen eri muodoista sekä yleisyydestä. Tilaisuudessa kuullaan eri toimijoiden näkemyksiä ja kokemuksia siitä, miten kunniaan liittyvä vakivalta tunnistetaan ja miten siihen voidaan puuttua.

Järjestäjä: TEM

Pakolaisesta kuntalaiseksi -verkostotapaamisessa jaetaan tietoa, hyviä toimintatapoja ja yhteistyömalleja pakolaisten vastaanoton ja kotoutumisen toimijoiden työn tueksi. Helmikuun tilaisuuden teemana on vammaisten pakolaisten vastaanotto ja kotoutumisen edistäminen.

Järjestäjä: TEM

Tutkimus tutuksi -tietoiskussa esitellään ajankohtaista kotoutumiseen ja maahanmuuttoon liittyvää tutkimusta. Tutkimus tutuksi -tietoiskut järjestetään yhteistyössä Mobile Futures -hankkeen kanssa.

Järjestäjä: TEM