Hyppää sisältöön

Tapahtumat ja koulutukset

Kotoutumisen osaamiskeskus järjestää koulutuksia, seminaareja, webinaareja ja muita tapahtumia sekä osallistuu erilaisiin koulutuksiin ja tapahtumiin. Tapahtumat ja koulutukset -sivuilla julkaistaan lisätietoja osaamiskeskuksen koulutuksista ja tapahtumista sekä tietoa yhteistyökumppanien ja sidosryhmien tapahtumista.

Kotoutumisen osaamiskeskuksen ja yhteistyökumppaneiden järjestämistä tilaisuuksista voidaan jakaa materiaaleja ja tallenteita esiintyjien luvalla. Tilaisuuksien tallenteet tai koosteet julkaisemme osaamiskeskuksen YouTube-kanavalla, jos ne täyttävät saavutettavuusvaatimukset.

Esitysmateriaaleja julkaistaan Kumppanuusalustan työtiloissa. Kumppanuusalustan käyttö vaatii palveluun rekisteröitymisen ja kirjautumisen

Kotoutumisen osaamiskeskus YouTubessa

Tarjoa tapahtumaa julkaistavaksi sivuilla

Voit tarjota kotoutumiseen tai pakolaisten vastaanottoon liittyvää tapahtumaa tai koulutusta julkaistavaksi kotoutuminen.fi:n tapahtumasivuilla. Lähetä vinkki tapahtumasta osoitteeseen: [email protected].

Opetus- ja kulttuuriministeriö ja ympäristöministeriö järjestävät 27.11. seminaarin koulu- ja naapurustosegregaation vähentämishankkeista. Tilaisuudessa kuullaan hanketyön tuloksia ja näkökulmia kaupungeilta ja Kuntaliitolta.

Järjestäjä: OKM, YM

Uudenmaan ELY-keskus järjestää tilaisuuden kuurojen maahanamuuttaneiden palvelupoluista Uudellamaalla. Tilaisuudessa asiantuntijat kertovat, miten tuetaan kuuroja maahanmuuttaneita ja mitä tukipalveluita heille on saatavilla.

Syyskauden toinen Pakolaisesta kuntalaiseksi -verkostotapaaminen järjestetään 29.11. Tapaamisessa tarjotaan tilannekuvaa tilapäisestä suojelusta ja tilapäistä suojelua saavien ukrainalaisten työmarkkina-asemasta ja työvoimapalveluiden käytöstä sekä kuullaan toiminnasta ja käytännöistä, joilla työllistymistä on tuettu.

Järjestäjä: TEM

Webinaari järjestetään keskiviikkona 29.11. klo 14-16. Webinaarissa käsitellään Suomeen muuttaneiden nuorten työllistymiseen liittyviä kysymyksiä. Tapahtuma on suunnattu kaikille nuorten parissa työskenteleville ammattilaisille.

The Centre for Economic Development, Transport and the Environment and the Ministry of Economic Affairs and Employment are organizing an online discussion about the new integration Act on Tuhursday 30th November. The event will be held in English.

Järjestäjä: TEM

Tutkimuswebinaarissa Kotoutumisen trendit 2018-2022 kuullaan edellisen kokonaiskatsauksen kirjoittajien näkemyksiä siitä, millaisena kotoutumisen ja sen edistämisen tila näyttäytyy tällä hetkellä. Tutkimuswebinaari järjestetään Teamsissä torstaina 30.11.2023 klo 13-15.

Järjestäjä: TEM

Tutkimus tutuksi -tietoiskussa esitellään ajankohtaista kotoutumiseen ja maahanmuuttoon liittyvää tutkimusta. Tutkimus tutuksi -tietoiskut järjestetään yhteistyössä Mobile Futures -hankkeen kanssa.

Järjestäjä: TEM