Toiminta tutuksi -tietoisku

Perjantai 20.10.2023 klo 9.00 –  10.00

työ- ja elinkeinoministeriö

Kumppanuusohjelman Toiminta tutuksi -tietoiskut jatkuvat syksyn 2023 ajan perjantaisin klo 9-10. Perjantaina 20.10. esitellään Hyvät väestösuhteet pakolaisia vastaanottavissa kunnissa ja alueilla: Osallisuutta rakenteisiin vuorovaikutuksen kautta! (HVS) -hanketta.

Aika: 20.10.2023 klo 9-10

Paikka: verkossa (Teams)

Hyviä väestösuhteita kunnissa ja alueilla edistävää HVS-hanketta esittelee Nexhat Beqiri Uudenmaan ELY-keskuksesta. Hanke toteutetaan Uudenmaan ELY-keskuksessa osana Kuntiin ohjaamisen toimintaohjelmaa. 

Kumppanuusohjelman Toiminta tutuksi -sarjan tarkoituksena esitellä eri toimijoiden työtä kotoutumisen edistämisen, pakolaisten vastaanoton ja yhteiskunnan vastaanottavuuden parissa. Lyhyissä tietoiskuissa toimijat kertovat esimerkiksi, millaista toimintaa tai palveluja niillä on erityisesti kotoutumistoimijoille, maahanmuuttaneille tai vieraskielisille, miten niiden prosessit toimivat ja miten toiminnassa voi olla mukana.

Tietoiskuja järjestetään etänä Teams-yhteydellä perjantaisin klo 9-10 koko syyskauden ajan 15.12.2023 asti. Osallistumislinkki on sama jokaisella syksyn tapahtumakerralla. Tilaisuuksissa on 30–40 minuutin esittely ja aikaa kysymyksille ja keskustelulle. 

Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla ennen tapahtumaa. Tietoiskuihin voi osallistua myös ilman ennakkoilmoittautumista. Osallistumislinkki julkaistaan ennen tapahtumaa tässä tapahtumakuvauksessa. 

Liity tietoiskuun tästä linkistä.

Lisätietoja:
Ilmoittaudu tietoiskuihin

Kohderyhmät: julkinen hallinto, kunnat, valtionhallinto, yliopistot ja korkeakoulut, yritykset, järjestöt ja yhteisöt, hyvinvointialueet