Tutkimusraportin julkaisu: työnantajien kansainvälisen rekrytoinnin ja monikulttuurisen johtamisen kyvykkyydet Suomessa.

Torstai 9.11.2023 klo 14.00 –  15.00

Mobile Futures -tutkimushanke

Mobile Futures -hanke järjestää webinaarin, jossa julkaistaan tutkimusraportti työnantajien osaamisesta, tietoudesta ja johtamisesta kansainvälisessä rekrytoinnissa ja monikulttuurisissa työyhteisöissä.

Aika: 9.11.2023 klo 14-15

Paikka: verkossa 

Maahanmuuton tärkeimmän kanavan Suomeen muodostavat työmarkkinat. Työnantajien osaaminen onkin ratkaisevaa paitsi työvoimapulan vähentämisessä, myös kaksisuuntaisen kotoutumisen toteuttamisessa. Työnantajien osaamista on tarkasteltu tuoreessa tutkimusjulkaisussa. 

Raportin aineistona on kesällä 2023 työnantajille tehdyn kyselyn sekä syksyllä Helsingissä ja Tampereella työnantajille ja palvelun tuottajille järjestettyjen työpajojen tuotokset. Kyselyn toteutti Siirtolaisuusinstituutti yhdessä HENRY ry:n sekä Business Finlandin ja ELY-keskuksen Work-in-Finland palvelun kanssa. Kysely on osa Mobile Futures tutkimushanketta, jota rahoittaa Strategisen tutkimuksen neuvosto. 

Ilmoittaudu tilaisuuteen etukäteen.

Lisätietoa:
Ilmoittaudu tilaisuuteen
Lue lisää tilaisuudesta

Kohderyhmät: hyvinvointialueet, julkinen hallinto, järjestöt ja yhteisöt, kunnat, media, yliopistot ja korkeakoulut, yritykset, valtionhallinto