Vauhtia kansainväliseen rekrytointiin – Apua monikielisen työyhteisön haasteisiin

Maanantai 15.4.2024 klo 9.00 –  10.00

Kauppakamari

Kauppakamarin webinaarissa esitellään yrityksille kieliratkaisuja työyhteisön kielellisiin haasteisiin tarjoava palveluntarjoaja Kielibuusti. 

Aika: 15.4.2024 klo 9-10

Paikka: verkossa 

Webinaarissa kuullaan myös minkälaista tukea Työpaikkasuomi -palvelu voi tarjota monikielisen työyhteisön kielihaasteisiin sekä Valmet Oyj:n kokemuksia Työpaikkasuomen kielikoulutuksesta. Työpaikkasuomi soveltuu niin pienten, keskisuurten ja suurten yritysten tarpeisiin. Koulutus räätälöidään yrityksen ja koulutettavien tarpeiden mukaan.

Kansainvälinen rekrytointi -webinaarisarjassa käsitellään kansainvälisen rekrytoinnin ajankohtaisia asioita. Webinaarisarjan eri osissa syvennytään kansainvälisten työntekijöiden palkkaamiseen ja työperusteisiin oleskelulupiin, pankkipalveluihin sekä yritysten kokemuksiin eri palveluntarjoajilta saamastaan tuesta kansainvälisessä rekrytoinnissa. Webinaarisarja on suunnattu työnantajille ja yrityksille, ja se tuotetaan osana Talent Helsinki -hanketta. Hanke saa valtionavustusrahoitusta Talent Boost -toimenpideohjelman Talent Hub -toiminnan edistämiseen. 

Lisätietoja:
Lue lisää ja ilmoittaudu 

Kohderyhmät: yritykset, yliopistot ja korkeakoulut