Toiminta tutuksi -tietoisku

Perjantai 19.4.2024 klo 9.00 –  10.00

työ- ja elinkeinoministeriö

Kumppanuusohjelman Toiminta tutuksi -tietoiskut jatkuvat alkuvuoden 2024 ajan perjantaisin klo 9-10. Perjantaina 19.4. työstään kertoo AVIn työsuojelu.

Aika: 19.4.2024 klo 9-10

Paikka: verkossa (Teams)

Kumppanuusohjelman Toiminta tutuksi -sarjan tarkoituksena esitellä eri toimijoiden työtä kotoutumisen edistämisen, pakolaisten vastaanoton ja yhteiskunnan vastaanottavuuden parissa. Lyhyissä tietoiskuissa toimijat kertovat esimerkiksi, millaista toimintaa tai palveluja niillä on erityisesti kotoutumistoimijoille, maahanmuuttaneille tai vieraskielisille, miten niiden prosessit toimivat ja miten toiminnassa voi olla mukana. Tilaisuuksissa on 30–40 minuutin esittely ja aikaa kysymyksille ja keskustelulle. 

Tietoiskuja järjestetään etänä Teams-yhteydellä perjantaisin klo 9-10 alkuvuoden 2024 ajan 19.1.2024 alkaen. Kaikki tapahtumakerrat lisätään kotoutuminen.fi:n tapahtumakalenteriin. Osallistumislinkki on sama jokaisella alkuvuoden tapahtumakerralla.

Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla ennen tapahtumaa. Tietoiskuihin voi osallistua myös ilman ennakkoilmoittautumista. Osallistumislinkki julkaistaan ennen tapahtumaa tässä tapahtumakuvauksessa.

Liity tietoiskuun tästä linkistä. 

Lisätietoja:
Ilmoittaudu tietoiskuihin

Kohderyhmät: julkinen hallinto, kunnat, valtionhallinto, yliopistot ja korkeakoulut, järjestöt ja yhteisöt, hyvinvointialueet