KOTO24-tuumaustunti: Monikielisen yhteiskuntaorientaation järjestäminen

Perjantai 3.5.2024 klo 13.00 –  15.00

Kuntaliitto

Vuoden 2025 alusta lähtien kunnan on järjestettävä kotoutuja-asiakkaille monikielinen yhteiskuntaorientaatio. KOTO24-tuumaustunnissa saat monipuolisen kattauksen monikielisen yhteiskuntaorientaation järjestämiseen.

Aika: 3.5.2024 klo 13-15

Paikka: verkossa (Teams)

Tuumaustunnissa kuulet monikielisen yhteiskuntaorientaation asetuksesta, yhteiskuntaorientaatiosta kouluttajan näkökulmasta, kokemuksia asiakasohjauksesta ja hankinnoista sekä hankkeista, jossa kehitetään esimerkiksi yhteiskuntaorientaation oppimateriaalia ja kouluttajien koulutusta. Lisäksi kuulet kuntaesimerkin Jyväskylän seudulta yhteiskuntaorientaation järjestämisestä yhteistyössä kuntien kesken. Tilaisuuteen on varattu aikaa myös kysymyksille ja keskustelulle.  

Tilaisuuden järjestää Kuntaliitto yhteistyössä KEHA-keskuksen kanssa. Tilaisuus on suunnattu KOTO24 -uudistuksen valmistelijoille ja laajasti myös muille kotoutumisen parissa työskenteleville toimijoille.

Tilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. 

Lisätietoja:
Lisätietoja sekä osallistumislinkki

Kohderyhmät: hyvinvointialueet, järjestöt ja yhteisöt, julkinen hallinto, kunnat, valtionhallinto, yliopistot ja korkeakoulut